Fy attan för att flytta och fy attan för giriga människor....

Ja idag känner jag mig inte så munter kan jag säga. Jag är sur och arg så det skvätter om det. Tyvärr kan jag inte skriva om vad det igentligen handlar om eftersom berörda kan ta illa upp. Vilket jag igentligen inte borde ta hänsyn till men det gör jag ändå.

Men det är så att i vår familj har vi alltid fått lära oss att hjälpas åt. Om någon behöver hjälp så hjälper man. På så sätt blir det lättare för alla. Tyvärr är det inte så i alla familjer och när girighet och lathet är viktigare än att hjälpa till då blir jag inte glad kan jag säga. Inte nog med att mer arbete faller på dem som hjälper till man sårar också andra på det sättet. Men kanske är det så att man skall vara sig själv närmast och inte bry sig om andra. Vad vet jag.

Imorgon åker vi till campingen igen. Det skall bli skönt för det var längesedan vi var där. Förra helgen gick åt till att rensa och slänga i ett gamalt hem. Ja, nu är det så att det är inte vi som flyttar men någon som står oss nära och behöver mycket hjälp. 

Tyvärr går det ju mot slutet av campingsäsongen och det är dags att förbereda för nedpackningen av förtält mm. Det känns lite vemodigt eftersom hela säsongen liksom bara försvann. Men det är som det är. När denna pågående flyttning är över är det dags för nästa. Anders och Elin har köpt hus och skall flytta i sluttet av september. Jag förmodar att vi kommer att vara med där också. Som tur är vet jag att där hjälps vi alla åt. Då går det mycket lättare.

Kram till er alla som orkat läsa mitt förvirrade inlägg.

Usch vad lite jag skriver här.

Ja, så har det blivit men det skall jag ändra på nu när jag är hemma lite mera. Jag åkte hem i onsdags kväll och var hemma till på fredag em.

På torsdagen träffade jag en kompis och på fredagen var jag och svärmor hos svärfar och började rensa ut i hans gardrober.  Det var ett tufft jobb men mycket blev gjort.

På fredag kväll åkte vi ner till vagnen igen. Vi bara slappade på fredagen för jag har fått så förbenat ont i min kropp igen. Under lördagen satt vi några stycken och gjorde upp framtidsplaner för campingen och på kvällen var det sektionens kräftskiva. Det var jättetrevligt och framför allt väldigt gott. Till och med vädret var på gott humör!

Söndagen var ganska slapp kan jag säga. Inte var det mycket vi gjorde. Jag var i receptionen på em bara. Vi åkte hem ganska sent på söndag kväll. Max har varit hos farmor denna helgen.

Igår, måndag, åkte jag och svärmor upp till svärfar igen. Vi var och tittade på lägenheten igen. Tyvärr så fick vi inte nycklarna igår men det får vi under veckan. Även svägerskan var med igår och då passade vi på att gå upp på vinden. Mikael kom upp efter jobbet och hade släpkärran med sig. Nu är vinden tom! Alla gardrober med dukar och gardiner är rensade och en släpkärra står här utanför med massor av skräp. Vi höll på i 10 timmar igår. I och för sig stressar vi inte men dödstrött är jag en då. Ont har jag också men vi känner oss väldigt nöjda.

Idag är vi hemma och vilar. Imorgon skall vi åka upp igen. Då skall vi snygga till huset lite för på torsdag kommer mäklaren och fotograferar. Sedan är det tänkt att vi skall vara hemma under helgen och då blir det mera tid hos svärfar.

Ja, det var lite om hur jag har det. Nu skall jag kila iväg och se hur ni har det.
kram till er alla.

Nu är semestern slut

Ja, inte för mig för jag har ju ingen men Mikael åkte hem ikväll och börjar arbeta imorgon. Det är många som har lämnat campingen idag och det känns lite tråkigt.

Inte heller blev ju sommaren vad vi ville och trodde. Vi har ju nästan bara vadat runt i vatten. Det är stora kontraster om man gämför med förra året.

Dock har båda sönerna varit här i omgångar och det har varit trevligt. Även Mats och Einar har varit här. Men det där med spontana långbordskvällar har vi bara haft en gång i år och det var innan midsommar.

I går kväll kom det 28 mm regn på ett par timmar och det gjorde att än en gång var campingen full med vatten. Denna gången gjorde vi dock ingenting åt det och det har sjunkt undan bra. Nu när det inte är fullbokat är det ju lättare att att hitta torra platser till gäster som kommer.

Jag har gjort två kort i veckan som gick (bild kommer senare). Det är de första på hela sommaren och det var beställningskort. Jag har inte hunnit p g a allt vatten. Jag kommer att åka hem på onsdag och då tror jag att scrapsakerna också får åka hem.
 
Nu när man kan vara hemma lite mer så hoppas jag kunna skapa lite mer men jag vet inte vad det blir för tid. Vi skall nu hjälpa svärfar att sälja huset och att rensa ut det också. Han har fått en jättefin lägenhet som han skall flytta till.

Nu skall jag titta på Beck. Ha det bra goa vänner.
kram

Sommaren kom till slut!

Vilka underbara dagar vi har haft nu. Tur att jag tjatade på Mikael att ta senare semester.  Idag har jag til och med badat. (Jag badar inte under 20 grader på grund av värken) Att vara campingvärd är också mycket lättare nu när vi inte har detta eviga regnande. Fullbokat är det också så det är en liten bonus till campingens ekonomi.

Vad det gäller min mystiske amerikan kan jag säga att jag är fortfarande lika frågande till vad han gör med mig. Han kom till mig i förmiddags och ville jobba lite mer med mig. Jag är fortfarande avstressad sedan senaste gången men idag höll han på mina spända muskler i nacken och de blev bättre. Mycket bättre???

Detta är helt otroligt kan jag säga. Jag har ju gått hur många stresskurser/avslappningskurser som helst och inte lyckats slappna av så som han lyckas göra med mig. Jag tycker att det känns lite hokus pokus men nytta gör det.

Idag lämnade han campingen för några veckor i Stockholm men han kommer tillbaka i slutet av augusti. Då skall vi träffas igen. Jag har fått adressen till hans hemsida samt telefonnummer. Tyvärr glömde jag adressen i husvagnen (jag är i receptionen nu). Men det blir fler tillfällen.  Jag återkommer.

Hoppas att ni alla mår bra och jag längtar lite tillbaka till min dator där hemma.

kram till er alla.