Hemma några dagar igen

I dag fick jag gå upp tidigt i min husvagn. Det är en så härlig känsla att sätta sig i soffan och dra upp rullgardinen och se den härliga solen.

Vid 8-tiden smög jag bort och duschade. Lågsäsong på campingen är den bästa tiden. Lite folk och tyst och skönt.  Senare hade jag en avstämning med Sune och så var det en sak till som jag skulle skriva och sedan var det massor som skulle plastas in. Sune och hans bror körde mig sedan till tåget. Tåget från Falkenberg till Kungsbacka tog bara 45 minuter. Ganska smidigt tycker jag. (fast jag föredrar att ha bilen med mig) En febrig make hämtade mig vid Kungsbacka station.

Sedan var jag och vägde mig hos min bantarMonica. Jag fick också lite tips och idéer att ha med mig i husvagnen. Sedan är det ju motionen förståss. Som tur är förstår hon att det inte är så lätt att motionera när man hela tiden blir utslagen av feber. Men när man är på campingen blir det ändå många steg på en dag.

Jag fick också reda på att det inte finns något farligt i mina lungor. Skönt!!! Däremot finns där en del skräp efter mina förkylningar och astman.

Efter vägningen var jag på Kungsmässan. Jag köpte mig ett par nya tröjor och så mötte jag OmstartElin. Vi skall kanske ses på fredag. Efter det åt jag lunch med Renata.

I morgon skall jag på mamografi. Sedan är det några veckors väntetid på det svaret men sedan hoppas jag vara fri från cansersjukdomar ett tag.

På lördag eftermiddag åker vi tillbaka till campingen igen. Lördag förmiddag skall vi på dansuppvisning för Linnéa. Hon är så spänd för att vi skall komma.

Idag har Anders ringt från Thailand (han pratade med Mikael) 45 grader varmt och detta jobbar han i!!! Stackarn, nja kanske inte. En massage kostar 40 kr. Jag vill haaaaaa.

Jag måste också berätta att imorgon fyller min äldste son 30 år. Kan någon tala om hur det kunde gå så fort (åtminstone när man tittar i backspegeln). Jag fyllde väl 30 här om året eller??

Ha det gött go vänner och tack för kommentarer.

Hegen som gick och lite till

I fredags bar det iväg till campingen. Mikael körde bil och husvagn och jag den lilla lastbilen. Det är en härlig känsla att komma ner och få vagnen på plats. Några har redan kommit och det blir stora kramkalaset. Så mysigt som bara den. På kvällen var det samling i ett tält men vi orkade inte utan somnade ganska snabbt i var sin soffa. :) så även på lördags kväll kan jag säga.

Vädret kunde vi inte klaga på heller. Jag är som en kräfta i ansiktet och det bara genom att vara ute och greja hela helgen. Anders, Elin och Vilma kom på lördag förmiddag. De hade legat över på hotell Strandbaden över natten och Elin var aldeles lyrisk. Så underbart fint det hade varit.

Det var tur att de var hos oss och hjälpte till för fy attan vad jobbigt det var att få ordning på det nya förtältet. Tältet är helt annorlunda än dem vi haft innan och det var pinnar till förbannelse. Vi har till och med pinnar över som ingen kan förstå vad de är till??? Nu är tältet på plats och golvet är hur välgjort som helst så nu får vi ha kvar denna platsen framöver.

På söndagen var det årsmöte i föreningen. Jag hade tänkt åka dit men lät bli eftersom det bara är Sune och jag som kan receptionen så fick en vara kvar och då valde jag det. Sune åkte istället. Efter årsmötet rullade det in lite fler vagnar och det blev nya kramkalas.  På fredag öppnar campingen officiellt och då blir det nog många vagnar som kommer.

Vi var inte hemma förrän klockan 22 på kvällen och då var vi dödströtta. Framför allt Mikael som hållit på hela helgen. Nästa gång vi kommer ner så skall vi göra ordning insidan på tältet. Möblera och sätta upp lampor och så.

På måndagen var jag på min årliga gyn-undersökning (årlig haha 2,5 år sedan senast). Allt såg bra ut men en liten opjustering väntar framöver och i och med det skall jag tillbaka om två veckor. Minder kul men jag tänker inte på det så mycket.

Jag träffade Renata på väg därifrån och vi bestämde att ses i morgon och diskutera vårt projekt. Jag åkte till Kållered och inhandlade lite smått och gått till förtältet. När jag kom hem var jag dödstrött och kände mig lite risig. Och det var inte så konstigt. Under natten brakade det loss. Feber och magsjuka!!! Fy attan säger jag bara.

Det har visat sig att Vilma hade spytt en gång på hotellet och det var en sådan där enorm omgång som inte var babykräkning. Under söndagen fick Anders magsjuka och jag natten till tisdag. Så kan det vara med små babybassiller. Hoppas Mikael och Elin klarar sig. Anders skulle åkt till Thailand på fem veckors jobb igår men fick skjuta fram det en vecka.

Idag är livet lite bättre igen och nu gäller det att hämta krafter igen. Tycker att jag nyss gjorde det efter förkylningen.  Meningen är att Mikael skall köra ner mig till campingen i morgon kväll. Vi får hoppas att det blir så.

Oj vad långt detta blev. Ha det gött nu alla vänner.


Rött grattiskort

121064-182

Rött blomkort

121064-181

Grattiskort till Eva insidan

121064-180

Bättre sent än aldrig. Grattiskort till Eva utsidan

121064-179

Badkläder i rosa

121064-178

Sommarkort i grönt. Ytterligare ett annorlunda kort jag gjort

121064-177

Sommarkort i rosa

121064-176

Blå glasögon Ytterligare ett annorlunda kort jag gjort

121064-175

Orange segelbåt. Ytterligare ett annorlunda kort jag gjort.

121064-174

Blå badkläder Nu kommer det några annorlunda kort jag gjort.

Bl? badkl?der

Nu är påsken över för i år

Tänk vad fort det går ändå. Imorgon är det vardag igen. Jag har blivit bättre igen men är så gräsligt trött. Sover flera gånger på dagen. Hoppas att det snart blir bättre. Jag orkar ju inte ens sätta mig vid scrapbordet och då är det illa.

Idag ringde Sune från campingen och frågade om vi kommer nästa helg. Det gör vi förståss. Campingen öppnar inte förrän 20e april men eftersom jag kommer att vara i receptionen och förmodligen kommer Mikael att hjälpa till lite var stans så skall vi vara inne och klara innan öppnandet.

Det blev lite stressigt för oss som tänkt oss en vecka senare men det är ingenting att göra åt. Fördelen är att kanske kan Anders komma och hjälpa Mikael lite med byggandet av golvet till förtältet. Och tralla la nu kan jag tala om vad vi har gjort. Vi har köpt ett nytt förtält. Hela förra sommaren var jag grön av avund på vissas fina förtält och i vinter fick vi se ett lika dant till vår husvagn med flera tusen kronor i rabatt och vi slog till. Jag är så lycklig för mitt nya tält (även om det fick bli så att vi inte längre har pengar till ny fin TV :( ) Jag anser att jag använder vårt förtält mer än vår TV så därför blev det som det blev. TV lever säkert några år till. Inköpt 1998!!! Jaja man lever ju på hoppet.

Nej nu skall jag gå och lägga mig igen. En god natts sömn till kanske innebär att jag är piggare imorgon.

Godnatt till er alla.

Allt blir inte som man tänkt sig.

Jaha, nu så rä det påsk och solen skiner även om det är kallt. Våra planer för helgen var att Långfredagen skulle vi vara hos svärmor. Det har blivit en tradition att tillbringa långfredagen där. Svärmor, hennes sambo, sambons syster, svärfar och hans syster.

På långfredags kväll tänkte vi ta husvagnen och åka till mina föräldrar. Där skulle vi firat påskafton med mina barn, barnbarn, Victoria och Einar.  Vi är alltid hos mina föräldrar på påskafton.

Men men nu blev det inte så. Jag är sjuk!!! Jag vaknade klockan två natten till fredag med 40 graders feber. Jag frös så att hela sängen hoppade och kroppen värkte på ett obeskrivligt sätt. Jag kan säga att det var ingen rolig känsla. Jag fick väcka Mikael så att han fick hjälpa mig upp och få på mig massor av kläder och smärtstillande. Sedan var vi vakna resten av natten. Med smärtstillande i kroppen blev det något bättre men fy attan ändå.

Mikael fick åka till svärmor ensam och inte gjorde det mig något jag låg ju som ett vrak i sängen. Dock hade han lite mat med hem till mig. Speciellt gott smakade det inte men gjorde säkert gott. (inget fle på maten utan på mig) På förkvällen var det ingen återvändå.Vi fick åka upp till akuten. Jag hade/har så ont när jag andas. Snabbsänkan hade rusat upp till 142 och det var inte så bra. Det blev antibiotika igen. Tredje kuren i år men jag tillhör ju den skara som är riskpatienter så jag får antibiotika snabbt.

På akuten var vi endast i 45  minuter. Det tyckte jag var smärtfritt och snabbt.

Inatt har jag sovit det mesta och svettats som bara den. Febert är nere på en mycket behagligare nivå men kroppen!!! Är det någon som vill ta över den?

Och så besvikelsen över att inte få träffa barn och barnbarn och Einar. Jag hade sett fram emot det. Men tyvärr, det går inte. Mikael skall åka ut en stund och det är alltid något. Kanske kan han berätta lite för mig när han kommer hem så att det känns som om man varit med lite i alla fall.

Nej nu vaggar jag in och lägger mig igen.

GLAD PÅSK till er alla

Rosa stövelkort

121064-172

Hur mås det? 2

121064-171

Hur mås det? 1

121064-170

Grönt stövelkort

Gr?nt st?velkort

Grattiskort till Felix

Grattiskort till Felix

Snäckkort (som vanligt stämmer inte färgen med verkligheten)

121064-166

Vart tog värmen vägen? Och lite annat bladder.

Nu är det inte alls så varmt längre. Jag hade just slängt av mig kläder, strumpor och skor men nu får jag ta på mig dem igen. Är det det som kallas våren?

Det finns inget härligare än att vara ute och se hur hela naturen exploderar. Blommor och blader är bara hur härliga som helst att titta på. Fåglarna kvittrar för fullt och det är bara hopp i luften.  Ja, det var allt det positiva med våren. Tyvärr finns det också en del negativt med den. Näsan rinner, astman påkallar sin uppmärksamhet och kroppen mår tyvärr inte så bra. Jag hoppas att det går fort över i år. För det är inte roligt med allergi.

I torsdags var det sista dagen på dagiset för mig och i fredags stängde det totalt. Det fanns inga fler pengar sades det. Ja, jag kände mig färdig där så för mig gör det ingenting. Vi var dock där igår en sväng men det var utom dagisverksamheten. Jag och R träffade Kerstin, vår friskvårdskonsulent, och fick gå igenom ett prov och nu har vi diplom på att vi är friskvårdsinspiratörer. :) De ni är inte så illa för att vara jag så mycket har jag lärt mig ändå på detta dagiset.  Jo, en viktig sak till har jag med mig från detta ställe. Jag har träffat en hel del härliga människor!!!

En kurskamrat till mig och jag var på scrapmässa i lördags och det var kanonkul. Vi skulle gått i söndags också men då sa min kropp ifrån och jag var hemma istället.

Mikael har varit iväg hela helgen. Under lördagen var svärmor här och hämtade Max. När han kom tillbaka på kvällen var han helt uttröttad men nöjd. Han bara älskar att vara hos sin "farmor". Och det är inte så konstigt. Där får han springa i skogen hur mycket han vill och god mat finns det gott om för att inte tala om att han får 100% uppmärksamhet hela tiden. Han har det bra han. :)

Nej nu ska jag sätta mig och göra ett kort till. Jag har några jag skall ladda upp här senare idag.

Ha det gött.