Nu är jag på g igen

Husvagnshelgen gick bra. Vi hade träff med alla förtroendevalda (med respektive) i Caravan Club, Hallandsektionen. Det är den föreningen som äger campingen vi ligger på. Vi hade bra diskussioner och en trevlig samvaro. Kul att träffa så många från campingen igen.

Men vad trött jag blir efter en sådan helg. Igår hände det inte mycket här hemma kan jag säga. Jag gjorde lite julpyssel förståss.

Jag sålde också några kort och tändsticksaskar i helgen. Jag fick också några beställningar.  Sådan är ju alltid kul. Trallalla la.

Sedan blir jag ju inte lessen över att se att så många varit inne i min blogg under helgen. Jag dansar runt av glädje över kommentarerna också. :)

Nu skall jag kila runt i några andra bloggar och lämna lite avtryck. Hej till er alla.

Julverkstaden är igång igen

Nu skapar jag julkort på löpande band. Jag var tvungen att skicka efter lite nya stämplar också. :) Det är så roligt att stämpla och måla nya motiv.

Jag har också gjort en presentlåda som skall vara med på en utlottning i morgon. Undra om jag skall ta mig en lott. :)

Hela denna helgen skall ägnas åt campingen och då blir det intet pysslande förrän tidigast på söndag.

Ha det gött go vänner och tack för kommentarer.

Julkort 2007

Julkort 2007

Julkort med igelkottar

Julkort med igelkottar

Julkort med gran

Julkort med gran

Julkort med tomtefar

Julkort med tomtefar

Julkort med tomtemor

Julkort med tomtemor

Julkort vitt med snögubbe

Julkort vitt med snögubbe

Julkort silvrigt

Julkort silvrigt

Julkort silvrigt insida

Julkort silvrigt insida

Julkort full fart mot jul

Julkort full fart mot jul

Julkort rött med snögubbe

Julkort rött med snögubbe

Presentkartong

Presentkartong

Tändsticksaskar

Tändsticksaskar

Det är detaljerna som gör det!

Det är detaljerna som gör det!

Liten men lång shopingrunda genomförd idag.

Veckan bara rusar iväg. Men vi har haft en ganska bra helg. Den började inte så bra för maken kom hem med magsjuka i torsdags. Han kom hem när jag inte var hemma och han ringde genast till mig för att förvarna. Innan jag han lägga på luren så började jag må dåligt. Undra hur mycket magsjuka det kan sitta uppe i huvudet???

Meningen var att vi och ett par till skulle åkt, med husvagnarna, till Lidköping denna helgen men det blev inte så. Det skall snart bli mormor och morfar och deras dotter mådde inte så bra och med magsjuka här så ställde vi in det hela. Som tur var blev det ingen långvarig magsjuka och min stannade i huvudet och det var ju bra. Det innebar att vi kunde fixa och städa lite här hemma. Det kändes skönt. Tyvärr så gjorde jag som vanligt alldeles för mycket och lördagen blev inte så rolig. Ont över allt kan jag säga. Inte blir det bättre av att somna i soffan med huvudet lutat mot min onda arm. Men maken fick under lördagen gjort massor av saker som inte har blivit av på länge. Även en hel del städning har blivit gjort.

Nu kände vi att vi hade varit jätteduktiga och i går kväll (lördag) beslutade vi att köra till Lidköping idag (söndag). Vi köpte ett nytt förtält hos husvagnsvenssons i Lidköping i våras och nu behövde de in för översyn och lagning. Tältet var med om en olycka på campingen i våras och därför behövdes översynen.

Klockan 10.00 skulle vi åka men det blev 10.24 istället. (ganska bra för att vara oss) Kaffe och mackor hade vi med oss. Dessa hade maken gjort eftersom jag var sen med ett bidrag till en utmaning och var bara tvungen att fixa med den. :) Det var jättemysigt att äta mackor och dricka kaffe i bilen. Väl framme i hos Husvagnsvensson blev det en liten ronda med vovven och sedan gick vi in. Vad då husvagnsvensson??? Halva butiken var julsaker! Tomtar och granar i mängder! Julmusik var det också. Inte dyrt heller. Vi fick lämnat vårt tält och köpt lite julpapper och snören. Lite extra krokar och sådant till vagnen hittade vi också. Och Maken fick äntligen sin efterlängtade manick som går under namnet HULKEN. Kan ni gissa vad det är?

Sedan går det ju inte att komma ifrån att jag är scrapskadad. Man vet ju var alla scrap/stämpelaffärer finns. (Hmm man kan leta på nätet innan man åker också) Nu fanns det ju inte så många att besöka så här på en söndag men en fanns det. Jag har varit på Slöjddetaljer i Skara. (Nej jag såg inte Bert Karlsson) Jättekul att se i verkligheten. Inte så jättemycket scrapsaker men jag har Fiskars öljettsättare med mig hem, trallalala. Verkar helt okej för mina ömma fingrar. En stans och ett paket brads blev det också.

Mera kaffe och macka och sedan vände vi kosan hemåt. Konstigt att vägen var mycket längre hem??? Vi stannade till i Göteborg och köpte med oss kinesmat hem och landade här hemma igen kl. 18.25. Nu är jag mätt och belåten och väldigt trött. Jag är ingen åka bil människa och 35 mil i bilen gör mig ganska mör. Men nöjd känner jag mig ändå.

Nu skall jag göra klart och ladda upp mitt bidrag i tävlingen. Kram till er alla.

Skaparhelg

Ja det har jag haft eller åtminstone skaparlördag. Jag har gjort tre födelsedagskort och en LO. Inte så illa för att vara mig.

Grattiskorten skall överlämnas idag. Och de alla tre på en dag. Först skall vi fira Linnéa och Emma och sedan skall vi fira Elin.

Så go vänner nu rusar jag på kalas.

Och som vanligt stort tack för era kommentarer.

Hej kort

121064-214

Grattiskort

121064-215

Grattiskort till Elin

Grattiskort till Elin

Grattiskort till Emma

Grattiskort till Emma

Grattiskort till Linnea

Grattiskort till Linnea

Grattiskort till Linnea insidan

Grattiskort till Linnea insidan

Mina hjärtegull

Mina hjärtegull

Snöflingan

Snöflingan

Nu har tiden rusat igen.

Jag fattar inte vart den tar vägen! Jag tycker att jag kliver upp och sedan är det hög tid att lägga sig igen.  Vad gör jag där imellan då? Inte är det mycket inte. Sitter vid datorn, ute med hunden och lite till campingen. Ja, så mycket mer är det inte. Fast ibland träffar jag ju R och vi sitter och pratar hur länge som helst. Jag har också varit och träffat min arbetschotch denna veckan. Hon är bra men efter 1,5 timma hos henne är man helt slut.

Meningen är ju att dessa samtal med tiden skall leda fram till arbetsträning men när man går ut från henne och är så trött så undrar man. Men det blir nog bra med tiden. Jag tror att det inte skulle vara så dumt att få testa på att arbetsträna lite. Det är tråkigt att gå hemma hela dagarna. Bara det är ju ett stort framsteg. Förut har jag inte ens förstått hur man skall orka ta sig till någon arbetsträning så jag känner mig nöjd att ha gjort dessa framsteg.

Scrappat har jag ju gjort och något skall jag allt ta och ladda upp nu.

Tack snälla för kommentarer och ha det så bra i novembermörkret.