Mera kort

Nu har jag skapat kort igen. Igår gick det som på räls en stund. Ytterligare ett kort har jag gjort men inte laddat upp ännu för det skall vidare till en kompis. Så det kommer senare.

Nu när hostan är borta (ja nästan i alla fall) så trodde jag att jag skulle få sova gott om natten men icke. Inatt vaknade jag 02,30 och har inte sovit sedan dess. :(

Så nu får det bli en middagsvila.

Vännerkort.

Vännerkort.

Ett blomkort

Ett blomkort

Men du hallå sid 2

Men du hallå sid 2

Men du hallå sid 1

Men du hallå sid 1

Kort fiskebåt 2

Kort fiskebåt 2

Grattis till tjejen sid 2

Grattis till tjejen sid 2

Grattis till tjejenkort sid 1

Grattis till tjejenkort sid 1

Puss och Kram kort

Puss och Kram kort

Utsikt från Seatos Kulle sid 2

Utsikt från Seatos Kulle sid 2

Utsikt från Seatos kulle sid 1

Utsikt från Seatos kulle sid 1

Glad och Grann

Glad och Grann

Söndar eftermiddag

Ja, då är även denna helgen snart över. I fredags eftermiddag träffade jag två från Omstart. Först satt vi på biblioteket men sedan gick vi iväg och åt pizza. Det var jättetrevligt men vad trött man blir av att träffa så mycket människor.

Igår var det mara i Fjärås. När jag vaknade och kände hur trött jag var så trodde jag aldrig att jag skulle komma iväg men det gjorde jag. Att komma till Bettan och få scrappa känns alltid bra och att träffa de andra är också kul. Jag fick gjort tre LOsar och ett kort. (skall ladda upp dem imorgon.) Men vad trött jag var och plötsligt när jag sitter där så fick jag så gräsligt ont i halsen. Kunde knappt svälja en stund. Idag är jag lite bättre i halsen men men. Gud vad jag är trött på att alltid vara sjuk.

Jag åkte hem kl. 22,30 då orkade jag inte mer. Även de yngre tjejerna åkte tidigt. Endast tre stycken fortsatte när vi andra gick. Och en av dem hade arbetat de föregående två nätterna. Hur klarar man någonting sådant.?

Idag vaknade jag inte förrän klockan 11. Så länge har jag inte sovit på säkert ett år!!!!!!!!!!!!
Längre än 7,30 vet jag inte att jag har sovit det senaste året. Kanske någon gång i husvagnen. Det brukar vara Mikael som sover så länge och jag går här och väntar på att han skall vakna. Idag var det tvärt om.

Det säger väl en hel del om hur trött jag var/är. Idag har jag inte gjort så mycket. Plockat upp mina scrapsaker och gjort storkok att spagetti och köttfärssås. Fast det räcker känner jag.

Jag har haft en bra och roligt vecka. En kväll med fd arbetskamrater, en kväll med nya kamrater och en mara. Jag har gjort mer på en vecka än jag har gjort på ett helt år. Inte att undra på att jag är helt slut. :)

Imorgon laddar jag upp de nygjorda LOsarna.

Jag vill bara säga- insidan

Jag vill bara säga- insidan

Jag vill bara säga..

Jag vill bara säga..

Fiskebåt

Fiskebåt

Grönt grattiskort

Grönt grattiskort

En tändsticksask

En tändsticksask

En liten presentask

En liten presentask

Idag är jag jätteglad.

Idag hade jag med mig lite kort som jag har gjort till mitt "dagis" Omstart. Alla tyckte att de var jättefina.

De vill att jag skall ha kurs för dem. Ja, varför inte. Det kan ju faktiskt vara riktigt roligt. Jag spinner vidare i den tanken och tjejerna spinner också på.  Det var mycket funderingar om att starta eget och att få ut korten till försäljning i affärer. Inte vore det väl så dumt om man fick sålt lite kort. :)  :)  :)

Kul var det i alla fall. En tjej och hennes dotter hade tänkt att gå någon kurs för att lära sig att göra kort och LO men aldrig kommit iväg.

Nu laddar jag upp lite nygjorda kort också.

Jag gjorde det.

Jag tog rätt beslut igår och är helnöjd idag.

Jag kände att jag inte bara sitta hemma och vara sjuk. Allt kan inte hänga på att jag inte är frisk. Så beslutet blev att jag träffade tjejkompisarna i går kväll.

Jag åkte tidigt för att kunna gå i sakta mak upp till restaurangen (och ja, några scrappinköp på vägen också) Men jag kan säga att det är inte lätt att gå långsamt i Göteborg på eftermiddagen. Jisses vad alla stressar på. Det var en bra träning för mig kan jag säga. Det är göralätt att ryckas med i allas tempo men för mig blir det tvärstopp i andningen när jag rusar på.

Ett besök på Clas Ohlsson blev det. De är billiga på refillerna till X:et och då måste man passa på. Sedan gled jag in i scrappaffären som ligger brevid (kommer aldrig ihåg vad den heter). Efter det blev det en sväng på Panduro. Köpte bara några småsaker och äntligen den ovala Culuzzlemallen. Den har jag varit på jakt efter länge.

Efter det tog jag en långsam promenad Kyrkogatan upp och hamnade på Arkivet. Där hittade jag en omonterad stämpel med en fiskebåt för, hör och häpna. kr 72,50! Det var ju svindyrt men jag kunde inte låta bli. Efter det fortsatte jag upp till restaurang Lokal (sicket namn! Deras förra restaurang hette: Min bror och jag :)) Då var klockan 17,00.

Där träffade jag Eva, Elisabeth, Katarina och Jane. Även Björn var med en kort stund. Alla har varit arbetskamrater till mig. Jag åt en liten god maträtt och drack öl, Wiskhy och vatten. Supertrevligt kan jag säga. 

Eva och jg hade beslutat att ta tåget hem kl. 20,15 men som vanligt blev det att jag ringde och fjäskade med maken och snäll som han är kom han och hämtade oss. Vi var hemma kl. 22,00. Lite lagom i tid kan man säga.

Idag är jag trött men ändå nöjd. Det är bara så att det måste hända lite roligt i livet också. Man kan inte bara gå omkring och vara sjuk. Det tär psykiskt på mig.

Nu skall jag montera min nya stämpel.

Kram till er alla.

Och snälla jag blir jätteglad för kommentarer i min blogg.

Gisses vad snö det kom

På hur kort tid som helst faktiskt. Undra om det skall få ligga kvar nu eller om det blir som i lördags?

Just nu är det 0 grader ute och solen lyser. Det är helt otroligt vackert kan jag säga.  Men lite orolig blir man ändå. Tänk om vi skall ha snö lika länge i år som vi hade förra året. Då var jag regält trött på snön.

Nu sitter jag här och har beslutsångest. Jag skulle träffa fyra fd arbetskamrater i Göteborg idag men jag har ju fortfarande kvar min hemska hosta och så är jag attans hes också. Jag vill så gärna men är det så bra? Förnuftet säger att jag borde vara hemma men jag är ju nästan aldrig ute och träffar någon. Snart måste jag bestämma mig.

Ja, imorgon så kommer ni att få veta.

Ha det gött.

121064-72

121064-72

121064-71

121064-71

Nu har jag gjort fyra kort.

Och jag känner mig mäkta stolt. Det känns så härligt att ha skapat igen. Snartt skall jag scrappa LO igen men nu kändes det viktigt att göra dessa kort.

Idag har jag varit ensam hela dagen. Max har varit hos "farmor" så att han fick springa fritt i skogen. Min astma gör att jag inte klarar av att gå så mycket.

Denna lösning ger en nöjd matte och en nöjd "baby" :)

Vilma vår blomma

Vilma vår blomma

Linnéa i snörus

Linnéa i snörus

Scrappat

Nu har jag gjort två Losar efter utmaning från Scrapbutiken. Jätteroligt.

Det är så skönt idag för det blåser inte så mycket. Jag var ute med Max nyss och givetvis kom det en regnskur. Annars har solen varit framme idag.

Nu skall jag scrappa lite till. Känner mig faktiskt lite bättre idag. Härligt!

Sjuk igen

Jag blev ju sjuk på juldagen och förstod efter ett par dagar att det inte skulle fungera och gick till läkare. Jag fick kortison och antibiotika. Visst blev det bättre men hostan och astman ville inte ge sig.

Idag har jag lite feber och det där med att sova på nätterna är ju urlöjligt när man kan hosta istället. :(
Jag är full av slem och skit ner igenom. Nu har jag ringt och får komma till läkaren kl. 11,30. Tur i oturen är att jag får en läkare som jag har försökt att få i flera år. Till och med min svärmor har försökt få in mig hos henne. Nu måste jag ladda för att få behålla henne efter denna akuttiden idag.

Jag hör av sedan.

Svärmors tavla 2

Svärmors tavla 2

Svärmors tavla 1

Svärmors tavla 1

Breddningen av uppfarten

Breddningen av uppfarten

Efter renoveringen2

Efter renoveringen2

Efter renoveringen1

Efter renoveringen1

Före renoveringen

Före renoveringen

Kan man skriva helg igen varje gång man skriver?

Jag vet inte riktigt vad som har hänt men på senaste tiden har jag varken skrivit eller läst bloggar. Igentligen tycker jag att det är kul men någonting har hänt. Även scrapbookingen är det ursegt med. Jag började på en lo för ett tag sedan och det var jätteroligt men nu ligger den där halvfärdig. Är det vädret som gör detta tro?

Nu skall julen ut och igår åkte granen iväg. Alla julsaker står/ligger i högar och jag väntar på att gubben skall vakna och plocka ner lådorna från vinden. Nu är det bara det att han har inga problem med att sova vilket jag har nu för tiden. Jag hatar när jag inte kan sova. Framförallt när jag har en gräslig hosta också. JA JAG VET! JAG SKA SLUTA RÖKA MEN DET ÄR JU SÅ GRÄSLIGT JOBBIGT!!!

Jag har blivit uppmanad att lägga in foton på före/efterrenoveringen av vårt vardagsrum. Nu har jag äntligen fixat fotona och nu skall de laddas upp. Fotot före renoveringen visar också hur duktig min gubbe kan vara i sina ljusa stunder. :)

Jag laddar också upp ett foto från "breddningen" av vår uppfart. Den gjorde vi i höstas.
Kram till er alla.

Helg igen

Ja, då har vi helg igen. Igår lämnade jag tillbaka mitt barnbarn Linnéa. Vi har haft några mysiga dagar tillsammans.

Nu känner jag att det börjar dra i min scrapptarm igen. Jag har inte scrappat sedan före jul. Så jag funderar på att sätta mig en stund idag. Fast jag har en del foto att ta hand om så kanske blir det det först. Jag får se.

Onsdagsmys

Igår var jag och hämtade Linnéa igen. Det är så längesedan hon var hos mig. Så nu har vi en mysdag idag. Vi har faktiskt tänkt att ha mysdag imorgon också och på fredag. Sedan skall hon åka hem igen.

Idag har jag laddat upp massor av gjorda julkort. Lite sent men ändå. Jag ligger efter med det mesta inom scrapp/fotodelen. Skall snarast skärpa till mig.

Ilar nu in till Linnéa för vi skall titta på Peter Pan.

121064-61

121064-61

121064-60

121064-60

121064-59

121064-59

121064-58

121064-58

121064-57

121064-57

121064-56

121064-56

121064-55

121064-55

121064-54

121064-54

121064-53

121064-53

121064-52

121064-52

121064-51

121064-51

121064-50

121064-50

121064-49

121064-49

121064-48

121064-48

121064-47

121064-47

121064-46

121064-46

121064-45

121064-45

121064-44

121064-44

121064-43

121064-43

121064-42

121064-42

121064-41

121064-41

121064-40

121064-40

121064-39

121064-39

121064-38

121064-38

121064-37

121064-37

121064-36

121064-36

121064-35

121064-35

121064-34

121064-34

121064-33

121064-33

121064-32

121064-32

121064-31

121064-31

En härlig upplevelse idag.

Nu har vi varit på bio och sett den nya Bondfilmen. Jag tyckte att den var jättebra. Häftig och lite mjuk också. För en gång skull var inte James Bond bara ute efter vackra kvinnor och sex. Han blev ju käääääärrrrr.

Inte var det fel att sitta i de härliga ställbara fotöljerna i skinn heller. Vi åt popcorn, gratis,  för 100 kr. Att SF kan ta så mycket betalt för popcorn????? Helt otroligt faktiskt. Tre 50 cl drickor hann vi också med.

Innan filmen började bjöd min man mig på en gosig drink i vipsalongen. Den var inte gratis men ack så mysig.

God fortsättning till er alla.