Sedan sist...

Veckan som har varit har inte varit rolig. Jag har mått jättekasst och gjort allt för att ta mig ur det men inte lyckats.

I lördags åkte vi ner till campingen och kollade läget. Det är urtrist att se en stängd camping kan jag säga. Från campingen ringde jag Sune och han satt på en kinesrestaurang i Halmsta och drack öl. Eftersom vi var så nära körde vi vidare till Halmstad. Vi hittade scrapbookbutiken, Brunson, och tillbringade 7 minuter där och det blev - 235 kr. Sedan tog vi bilen och åkte vidare ringde Sune och frågade var han var. Vi fick vägbeskrivning och körde efter den. Vet ni vad vad? Vi landade 50 meter från Brunson, Vi fick till och med samma parkering. :)

Gött att träffa paret Sune och Heléne igen. Vi satt där en stund och gick sedan till ett annat ställe en stund. Sedan åkte vi hem till dem. Vi sov över och det var jättetrevligt. Jag känner att jag kom upp lite ur min svacka. Det är balsam för en att träffa vänner när man mår dåligt och Sune är en riktig härlig vän.

Idag har jag varit på AF på en föreläsning om att starta eget. Det var en bra föreläsning fast jag har inga planer på att starta eget.

Sedan har veckan präglats av den underbara förening vi är medlemmar i. Jag tror inte att sandlådan kan bli lägre än vad den är i denna förening. Det är meningen att jag skall åka på kurs lörd-söndag och det har varit klart i flera veckor men nu är det inte det längre. Trotts att det är torsdag kväll, jag är anmäld till kursen och har fått ok från rikskansliet så vet jag ändå inte om jag skall åka. Om jag skrivit alla turer här hade ni undrat vad jag håller på med och det kan jag säga att det undrar jag också. Men just nu kan jag bara säga fortsäljning följer.......

Nu sitter vi och väntar på besök av några andra kompisar från campingen. Det skall bli trevligt att träffa dem igen.

Vi hörs go vänner och jag lovar nya alster är på gång. :)

Jag var bara tvungen att göra PP tavlor till barnbarn och brorsbarn

Det var jätteroligt att göra dessa tavlor. Det kan säkert bli fler med tiden.
Nu har jag lite nya stämplar jag skall montera - stämpla - måla. Det är också jätteroligt. Här om dagen var jag hos en kompis och hade mina kort med mig och blev genast av med flera stycken. Även tändsticksaskar försvan ur mina korgar. Jätteroligt när andra tycker om det man gör.

PP tavla till Linnéa

PP tavla till Linnéa


PP tavla till Einar

PP tavla till Einar


PP tavla till Emelie

PP tavla till Emelie


PP tavla till Vilma

PP tavla till Vilma


Ingen orkan i sikte...

... Nej där skrämde de upp oss i onödan. Men det har allt blåst ganska bra ändå.

Nu är jag färdig (tror jag) med alla utmaningar på Allt om scrap. Det blev några stycken och det var jättekul. Jag har bl a gjort min första PP. Tyvärr syns det inte så bra på ett foto att sakerna puppa upp. Denna PP skall jag ge till ett barnbarn som min kompis fick på nyårsdagen. Kan ni gissa könet på babisen??? :)
Hej svejs alla.

Min första riktiga PP gjord till nyfödda Thindra

Min första riktiga PP gjord till nyfödda Thindra


Husvagnshelg. Konstutmaning på allt om scrap

Husvagnshelg. Konstutmaning på allt om scrap


Burk till våra slantar

Burk till våra slantar


Strandlinjen

Strandlinjen

Our dancing queen

Our dancing queen

En sådan här fin utmärkelse fick jag av Bettan


[make_2bmy_2bday_2baward_1200241976_1200294803_1200333694_1200433427_1200509780.jpg]


Förutom äran får man också ett uppdrag/apart from the honor receiving the award you also get an assignment:

"Give this award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Det är givetvis jättesvårt att bara välja 10 stycken när det finns så många härliga bloggare så jag utmanar er alla. Ingen nämd och ingen glömd.

Tack Bettan, det värmde!

Jag tror minsan du vill leka kompis. Första Lon 2008

Jag tror minsan du vill leka kompis. Första Lon 2008

Kort i rocktema!

121064-290

Klicka på bilderna för att se dem i större storlek! Tack för att du besöker min blogg.

Skapat igen

Nu har jag skapat en del kort. De flesta skall någon annan titta på innan jag kan lägga upp dem här. Men två stycken födelsedagskort har jag gjort dock inte helt färdiga för när beställningen kommer skall det dit namn också. Dock är det skönt att vara lite före. :)

I söndags var vi på Disney on ice med barnbarnen. Det var jättetrevligt. Båda flickorna tyckte att det var kul. Fast de visade det på olika sätt. Man ser att redan vid 7 års ålder börjar det spontana i barnen att försvinna. Jag tänkte ladda upp en bild här men batteriet i kameran lade av så det får bli en annan dag.


Måndag och tisdag har varit två nattsvarta dagar för mig. Säkert en reaktion på allt vi har haft här. Idag har jag rykt upp mig igen. Varit ute, i stormen, med Max. Möte R vid sjukhuset och pratade en stund. Vi skall träffas imorgon igen. Det skall bli trevligt.

Här kommer de två grattiskorten.


Ett arv kanske?

När jag fyllde år satt Linnéa (7 år) länge och pillade vid mitt scrapbord. Jag fick inte titta men fick ändå hjälpa henne med några småsaker. Resultatet kommer här.

image286image287

Linnèa lovar att det är rätt antal ljus i tårtan. Hon har räknat dem noga säger hon.


När man inte mår så bra....

.... finns det en härlig medicin som heter scrapbooking/korttillverkning. Den har jag ägnat mig åt nu i flera dagar. CD-böcker och pyssel det är läker gott för huvudet. :)


Jag tar tacksamt emot kommentarer och ilar genast till er blogg och läser.
Kram i vinterregnet

Blomkort

Blomkort

Brunt Grattiskort

Brunt Grattiskort

En hög tändsticksaskar

En hög tändsticksaskar

Ett lila grattiskort

Ett lila grattiskort

Fikasugen

Fikasugen

Fågelkort med mus

Fågelkort med mus

Fåglar säger grattis

Fåglar säger grattis

Bilkort som lätt kan bli ett grattiskort

Bilkort som lätt kan bli ett grattiskort

Igelkort säger grattis

Igelkort säger grattis

Grattis med blommor och musik

Grattis med blommor och musik

Sandra 20 år. (Jag bara älskar hästens uttryck!)

Sandra 20 år. (Jag bara älskar hästens uttryck!)

Grattis vännen

Grattis vännen

Livet leker

Livet leker

Gul filur säger Grattis

Gul filur säger Grattis

Igelkott säger grattis

Igelkott säger grattis

Kort till dig

Kort till dig

Kort till sjuklingen

Kort till sjuklingen

Puss och kramkort

Puss och kramkort

Thindras kort

image267

Ett beställningskort som en stolt mormor skulle ge sitt barnbarn. Kortets bas är lite mer rosa än vad som syns här

Almanacka 2008 Till mamma och pappa
Klicka på bilderna om du vill se dem större!

Vardag igen

Ja, då är det äntligen vardag igen. Flickorna lämnade vi i söndags och gubben började arbeta på måndagen. Jag har i stort sett inte gjort någonting denna veckan. Jag behöver en låååååååååång vila både för kroppen och huvudet.

Jag har plockat fram mina cd-böcker och börjat lyssna på dem igen. Det är så skönt att sitta alldeles ensam och scrappa samtidigt som jag lyssnar på en cd-bok.

Fast idag har jag bestämt att äta lunch med min vän R. Det skall bli skönt att träffa henne igen. Annars har jag väldigt svårt just nu med att träffa/prata med folk. Jag hoppas att det snart går över igen.

Just nu sitter jag här och funderar på om det inte är på väg en förkylning igen. Det är småtätt i näsan och halsen kliar. Det skulle inte förvåna mig om jag åker på en omgång till. Jaja bara jag inte åker på någon mer magsjuka så skall jag väl överleva.

På söndag skall vi och tjejerna gå på Disney on ice. Det skall bli jätteroligt. Söndagen som gick var vi på Bus och leklandet med tjejerna. De hade jätteroligt! Farfar också en stund. :) Jag var måttligt road för ljudnivån var nååååågot hög kan jag säga men roligt att se de glada flickorna.

Ha det gött go vänner!

Gott Nytt år

Nu är vi hemma igen. Vi har haft några härliga dagar i husvagnen uppe i Hökensås. Snöade gjorde det hela tiden. Tyvärr hade vi glömt ta med oss vinterkänger och jag även handskar.

Vi har slappat, sovit, tittat på TV, träffat vänner m m. Det var skönt med några lediga dagar.

För er som undrar var några inlägg tog vägen kan jag säga att jag fick ta bort dem. Vissa tog väldigt illa vid sig och därför kommer jag inte att skriva något mer om denna händelse här i bloggen. 

Tack ändå för ert stöd.