Ny bloggare är jag.

Jag har fått förfrågan om att bli en bloggare på en sida som finns i vår kommun. Jag har funderat både länge och väl och beslutat att varför inte??? Jag får skriva vad jag vill och även ladda upp vad jag vill (nåja inte sådant som är kränkande förståss). Det skall bli spännande kan jag säga.

Helgen har vi tillbringat med våra två äldsta barnbarn. Det var jättemysigt men ack så jobbigt. Den lilla gurkan som är fyra år har ett älsklingsuttryck: JAG GILLAR INTE! Så sa hon till allt. Inklusive godiset som åkte in i munnen i rasande fart. :)

Farfar blev lite sur på henne när hon inte ville äta och givetvis kom de stora krokodiltårarna. Farfar skickade in henne i sängen där hon låg och skrek en stund. Sedan öppnade hon dörren och sa: Farfar jag är färdig nu. Får jag komma och äta? Vem kan motstå någonting sådant? Inte farfar i alla fall. Två minuter senare gillade hon inte.....
Det måste ha med åldern att göra. Men vad man älskar dessa små gurkor ändå. :)

När vi lämnade dem på söndagen åkte vi till yngste sonen och vårt tredje barnbarn. Gisses vilken aktivitet det var på henne. Full fart kan man säga. Gud vad jag älskar dessa tre tjejer. De gör mitt liv så glatt.

Kram till er alla och tack för kommentarerna.

Jag i glitter och glamor. En LO till utmaningsresan

Jag i glitter och glamor. En LO till utmaningsresan

Får man skryta lite....

Denna insändare var införd i vår sista medlemstidning och är skriven av vår förbundsordförande. Kan ni gissa vem den kvinliga campingvärden var?  :)

image211

Och så händer inget och så händer inget och så händer allt!

Jag har varit så slö med bloggen den sista tiden. I och för sig har jag haft lite annat att göra men så lång tid tar det faktiskt inte att skriva lite.

Vi har haft en helt underbar husvagnshelg. Som vi utökade med en dag. De tre arbetarna tog semester på fredagen så vi åkte redan i torsdags kväll. Vi har varit i Örby med goda vänner. Det blev en hel del spring i tygaffärer och vi har köpt tyg till nya gardiner i vardagsrummet. Kul men nu skall de sys också. Vi får se hur det går. ??? Och när tiden skall infinna sig. Jag fick också handlat mig ett par stövlar och ett par skor. Även gubben fick nya skor. Jag har haft lite kris på skofronten men nu är det löst. Skönt men dyrt.


Vi knäckte också några idéer till att dämpa ljudnivån i samlingslokalen på campingen. Vi köpte lite till det men måste nog åka en gång till för det stora inköpet.  Jag måste också få ett godkännande på att vi handlar det som behövs.

Vädret har varit toppen och vi kunde till och med äta lunch ute på lördagen. Vi har ätit god mat och slappat mellan shoppingturerna. Det blev inga sena kvällar men trotts det har jag varit helt slut. Idag är det lite bättre men igår var något gräsligt jobbigt. Värk över allt och sååååå nedrans trött.

Jag har laddat upp lite alster jag gjort den senaste tiden. Kort, LOsar och tändsticksaskar.

Nu skall jag leta runt i andras bloggar och se vad som hänt. Ha det gött go vänner och tack för att du lämnar en liten signal om att du varit här.

Höstgodis

Höstgodis

Kort Sol och Bad

Kort Sol och Bad

Kort Välkommen till mig

Kort Välkommen till mig

Tändsticksask- Hej och Hopp

Tändsticksask- Hej och Hopp

Tändsticksask- Höst

Tändsticksask- Höst

Tändsticksask - Romantik

Tändsticksask - Romantik

Tändsticksask- Rosor

Tändsticksask- Rosor

Några av mina guldklimpar

Några av mina guldklimpar

Nytt i bloggen!

Ja det var längesedan jag laddade upp någonting jag skapat. Men nu har jag ändrat på det. :) Det känns så skönt att äntligen vara igång igen.

Igår var vi hos yngste sonen och lämnade trädgårdssaker. Det är så fint i deras nya hus och de trivs redan. De bjöd på middag och lilla trollet var hur charmig som helst.

Nu skall jag gå ut i solen det skall bli så skönt. Klar höstluft och strålande sol det är aldrig fel.


Anders 25 år sid2

Anders 25 år sid2

Anders 25 år sid1

Anders 25 år sid1

Kristina och Anders. Tyvärr felstavat men det upptäcktes innan överlämnandet

Kristina och Anders (felstavat)

Bröllopskort Kristina och Anders sid2

Bröllopskort Kristina och Anders sid2

Bröllopskort Peter och Marie sid 1

Bröllopskort Peter och Marie sid 1

Emelie 4 år sid2

Emelie 4 år sid2

Emelie 4 år

Emelie 4 år

Bröllopskort Liselotte och Mikael

Bröllopskort Liselotte och Mikael

Utmaningsresan 2. (ej deltagit)

Utmaningsresan 2. (ej deltagit)

Vilma 1 år sid2

Vilma 1 år sid2

Vilma 1 år sid1

Vilma 1 år sid1

Just nu älskar jag inte enkäter!!!

Vi fick för oss att dela ut en enkät till alla säsongare på campingen. Vem kom med den klyftiga idén tror ni??? Jag talar inte om det bara så ni vet.

Massor av bra information har vi fått. För att inte tala om alla positiva kommentarer. Vi har fått in över 82% än så länge och fler svar har vi att vänta. Jätteroligt är det att samla alla enkäter i en pärm. Givetvis efter det att vi läst dem. Men en sak kan jag säga: Det är inte så roligt att sammanställa svaren. Gisses vad jag har vänt blad i två dagar nu. Handlederna värker som bara den kan jag säga.

Men vi har fått in massor av information som är bra inför kommande säsonger. Mycket finns redan i planeringen och försvann i allt detta förbenade regn vi haft men en del är nytt också. Det roligaste är ändå alla dessa positiva kommentarer vi får.

Men jag har ändå en fundering!!! Varför ligger man på en camping (vissa i flera år) om allt bara är negativt??? Man betalar flera tusen för en säsongsplats och sedan går allt ut på att klaga. Vi har i år haft tre sådana vagnar och de tänker komma tillbaka även nästa år. Varför när allt är så bedrövligt och fel??? Jag kan inte fatta det. Men det finns andra som säger att det beror på att dessa människor är olyckliga i sig själva. Kanske är det så men varför inte istället försöka göra någonting åt sin egen olyckliga situation i stället för att klaga på allt och alla?  Det hade ju alla mått bättre av, eller???

Nu skall ju inte denna lilla löjliga skara försämra mitt humör. Det är ju bara några få säsongare som försöker förstöra för andra. De allra flesta har ju viljan till att förbättra för hela campingen och det är ju det som är meningen med en medlemscapming. :) Tråkigt bara att behöva lägga energi på skitsaker.

Inte vet vi idag vem som ingår i campingkommittén nästa år men en sak är helt klart. Den nya kommittén behöver inte börja från noll i alla fall. Vi/jag har förberett hur mycket som helst. Om jag ingår i nästa kommitté hoppas jag på att kunna ligga i solstolen betydligt mer än i år. :)

Idag ringde mor och frågade om vi vill komma på middag på söndag. Det skall bli jätteroligt eftersom vi inte varit där på hela sommaren.

Kanske åker vi ner till campingen på fredag så att gubben min kan köra sand på lördagen.

Skönt är också att svärfar har flyttat till sin lägenhet och nu är det bara det sista kvar att tömma i huset. 8:e oktober skall detta vara klart. Imorgon skall gubben min och hans syster fördela de saker som svärfar inte skall ha med sig. Tur man inte behöver bry sig om det kan jag säga.

Skönt är också att yngste sonen nu är flyttad till sitt nya hus och vi har inte ens varit med!!! Fast han säger att vi inte skall ha dåligt samvete. Det finns massor av jobb för gubben min senare. Jag älskar dem så mycket och längtar efter dem. Har vi tur så kan vi åka till dem på torsdag.

Tack för idag. Kram till alla som lämnar kommentarer. Okej då kram till er andra också då.

Nu är det över för i år.

Igår stängde vi campingen. Det känns lite vemodigt att stänga. Det blir så tomt och öde. Den ena vagnen efter den andra bara rullar iväg. Men jag antar att som vanligt rullar tiden på och snart är det vår igen. Att öppna campingen är mycket roligare än att stänga så jag ser fram emot våren. :)

Vår husvagn står kvar på campingen för vi skall på höstmöte om två veckor och det ligger bara några km från campingen.

Idag är allt så himla grått ute. Inte blir man piggare av att titta ut. Jag skulle vilja ha ett par fina dagar med sol nu. Då skulle allt kännas lättare.

I helgen har svärfar flyttat till sin lägenhet och sonen med familj till sitt nya hus. I eftermiddag skall vi åka upp till svärfar och fixa lite och någon dag i veckan skall vi åka till sonen. Man blir ju lite nyfiken på hur det ser ut nu när de är flyttade och klara. Sonen lär vi väl vara hos en del för han skall ha hjälp med att lägga om taket.

Ja nu var det inte mera för idag. Ha det gött goa vänner.