Nytt tangentbord ack nej

Inte har jag fått köpt något nytt tangentbord inte. (fast det gamla har bättrat sig lite) Varför? Jag är sjuk så klart.  Sjukgymnasten har fått för sig att det är hög tid för mig att få upp flåset och träna upp musklerna i nacke och axlar. Jag skulle börja träna i deras gympasal. Första gången var den 6 december och jag lovar att det var tufft. Jag var helt färdig eftråt för att inte tala om hur ont det gjorde i min axel. Men sjukgymnasten var glad och sa: Nu är du på G vi ses två gånger nästa vecka. Tisdag och Torsdag. Kul att man kan glädja någon.

Fredag och lördag var jag helt slut och mådde pyton. På söndagen var vi hos min bror på middag och då började det klia i halsen och näsan började rinna. På måndagen hade jag feber. Det var bara till att ställa in mina planerade besök hos sjukgymnasten. Hela veckan gick jag här och mådde inte bra. Hosta till förbannelse. Nog tyckte jag att det blev bättre i slutet på veckan och jag hade kalas på fredagen. Lördag och söndag var jag så trött att jag bara ville sova. Orkade ingenting.  Fast på lördagen var Anders med familj här och Linnéa har varit här hela helgen. Igår skulle jag åkt till Kållered men orkade inte. Förkylningen har blivit sämre och rösten är borta. Dock åkte vi iväg när Mikael kom hem. Jag var alldeles gungig och yr. Vi handlade det viktigaste och åkte hem igen. Gungig och yr kan bero på att jag har feber igen. :( Så här blir det när Bammie skall ha upp flåset!!! Det är lika dant varje gång jag skall börja träna. Jag blir sjuk. Blir jag sjuk så går det aldrig över igen.

Så här sitter jag några dagar innan jul och mår skit. Ett läkarbesök är på sin plats men jag missade det idag. De har öppet hus mellan 08,00-10,00 varje dag  och jag vaknade kl 10,01 idag. Kan ju bero på att jag hostat hela natten.

Så nu har jag gnällt av mig en del och fortsättning kommer.... om tangentbordet vill förståss.

Hipp hipp hurra

För mig idag. Äntligen är jag ett helt år äldre :)

Mitt tangentbord håller på att lägga av. Måste köpa ett nytt. Jag återkommer.

Brunt julkort

Brunt julkort

Snigeljulkort

Snigeljulkort

Julkort med gran igen

Julkort med gran igen

Julkort i uddafärg

Julkort i uddafärg

Julkkort med snögubbe

Julkkort med snögubbe

Mest populära julkortet

Mest populära julkortet

Julkorti guld och silver

Julkort  i guld och silver

Julhälsningar

Julhälsningar

Julkort med igelkottar

Julkort med igelkottar

Julkort med tomtefar rött

Julkort med tomtefar rött

Julkort i vitt och rosa

Julkort i vitt och rosa

Julkort med stjärna

Julkort med stjärna

Tomtefar blått

Tomtefar blått

Tomtemor och Tomtefar vitt

Tomtemor och Tomtefar vitt

Tomteflicka

Tomteflicka

Ett rosa julkort

Ett rosa julkort

Rosa med snögubbe

Rosa med snögubbe

Jag är så trött på att vara trött.

Igår var ingen bra dag kan jag säga. Jag var så trött att jag mådde illa. Varför?  Jo jag gjorde för mycket i helgen. Mycket för min kropp men inte för huvudet. På lördagen åkte vi ut till öarna och var på julmarknad. Anders med familj kom också. Det var jättetrevligt (även om vädret var under all kritik). Vi överraskade mor och far som blev jätteglada över att vi kom. Vi fikade och pratade en stund sedan gick vi runt och tittade lite. En julklapp blev det. Inte illa.

Efter det åkte vi och åt middag med Anders, Elin och Vilma. Sedan bar det av hemåt och Anders åkte med oss för han skulle på kalas hos en gammal klasskompis. Vi satt här hemma och pratade tills han skulle gå. Sedan slappade vi framför dator och TV. Somnade tidigt. Jag sov inte så bra på natten. Det är väldigt lätt att bli den oroliga mamman som undrar när sonen skall komma hem. Han kom kl. 04,30!!! och hade haft en trevlig kväll.

Söndagen gick helt åt till att slappa för mig. Mikael var mer aktiv med adventsaker och sådant. Elin och Vilma kom vid 12tiden. Så söt detta lilla troll är. Jättescharmig. Elin och jag var och handlade och sedan lagade vi plankstek. Vi och vi det var inte riktigt sant. Det mesta gjorde Elin. Efter maten åkte de hem och jag var helt slut. Slocknade som en gris och sov hela natten men vad hjälpte det. Urtrött i alla fall. :(

Det är så nedrans tråkigt att bli sådan efter en jättetrevlig helg. Ja, nu har jag gnällt lite igen. Kände att jag var tvungen att få det ur mig. Nu skall jag plocka ur diskmaskinen och starta tvättmaskinen. Sedan antar jag att det är dags att vila igen.

Ha det gött go vänner.