Vart tog tiden vägen?

Jag han inte mer än komma hem så åkte jag hit igen. Ja riktigt så var det väl inte. Jag hade middagen och jag träffade komisar och var på handterapin så jag gjorde allt en del ändå men inte han jag med allt inte.

Helgen här nere var ganska intensiv och som vanligt när jag har haft mycket att göra tar all ork slut. Så nu sitter jag här och försöker att bara vila. Idag har vi en otrolig åskvärme och det rinner i pannan! Nu skall jag gå ut på en promenad med Max och sedan skall jag slappa igen.

Min kompis som hade en sjuk son gick det som väntat. Han dog i onsdags kväll. Jag kan inte med ord säga hur ont det gör mig. Jag tänker på min kompis jättemycket.

Kram till er alla.

Nu är jag hemma igen

och skall vara det ända tills på fredag eftermiddag. Vi har haft några fina dagar på campingen då Mats och Einar var hos oss. Vädret var väl inget vidare men trevligt var det.

Imorgon fyller Mikael år och vi skall ha middag här för våra föräldrar. Jag har just varit och köpt honom en present. Snart kommer han hem från jobbet och då skall vi åka och handla.

Nu är det kanonväder. Varmt och soligt. Det var det inte när jag lämnade Falkenberg. Skönt med värme ändå.

Jag har gjort lite kort som var beställda. Jag skall fota dem och lägga in dem här senare.

Ha det gött och kram till er alla.

Hemma en snabbis

Igår tisdag åkte jag hem vid 12-tiden. Jag var och klippte mig och sedan var det till att läsa post och e-mail för hela slanten.

Jag försökte mig på att klippa gräset också jag fick gjort det mesta men just som jag började klippa började också regnet. Kul att klippa gräset i regn!

17,30 träffade jag Renata och vi gick till Rumpan bar där vi både åt och drack gott. Vi hade en gräsligt trevlig kväll kan jag säga.

Idag har det varit datortid ganska länge ändå har jag inte hunnit allt jag skulle. Sedan har jag dammat och plockat en del här hemma. Nu skall jag åka och handla. Om ett par timmar åker vi till campingen igen.

Imorgon kommer bror min och Einar. Det skall bli kul.

Ha det gött.

Måndag igen....

..... och jag är fortfarande kvar på campingen. Jag skall dock åka hem imorgon för att vara hemma till onsdag eftermiddag. Sedan skall jag vara här tills nästa tisdag igen. :)

Skönt att ha tillgång till internet här på campingen. Dock har jag inte lyckats få det i husvagnen än men det kommer med tiden. Nu under lågsäsong är det okej att bara ha det i receptionen.

Vädret är inget vidare men jag har sett solen även idag. Det ser inte så bra ut inför helgen men fördelen med husvagnslivet är att även de små solskensstunderna kan man ta tillvara.

Helgen som gick var ganska okej. Under lördagen var vi på autletten och det var kul. Det ser helt annorlunda ut i år efter ombyggnaden. På kvällen var det öppet i samlingslokalen för att man skulle kunna titta på melodifestivalen tillsammans men som vanligt så somnade vi i förtältet. Jag var uppe en stund under omröstningen. Fick några goda skratt bland vänner men sedan gick jag tillbaka. Att skratta åt resultatet av omröstningen i melodifestivalen var ju inte lätt. Vad var detta för något konstigt??? Rena rama skiten säger jag bara. Sveriges bidrag borde varit bland de högsta.

Söndag eftermiddag när de flesta åkt hem blev det ett helt underbart  väder. Mikael åkte inte förrän klockan 19,00. Vi bara satt och njöt av den härliga eftermiddagen.

Jag tror att alla campingar har sina klantar och jag vet vilka som är våra. Nu skall man ju inte vara elak men hur många härliga skratt har jag inte fått denna helgen. :)

Jag har fått uppmaning om att fota vårt nya förtält och även husvagnen. Jag lovar det är på G. Vill bara ha lite sol framme först så ha tålamod go vänner det kommer.

Vi hörs snart igen vänner.
kram från mig.

Sitter här igen

I receptionen alltså. Inte attan fick jag sola någonting denna veckan. Lite solglimtar har det varit men mest regn och storm. Två dagar i rad har det åskat en del.

Men jag känner att jag börjar behärska receptionen lite mer nu och det känns ju bra. När det går på rutin är det mycket enklare.

Igår kom Mikael hit några timmar. Han var och fixade ett förtält som var dåligt förankrat i marken. Sedan åt vi mat och satt och pratade en stund. Jag tror han längtade väldigt efter sin baby för det gosades som bara den :)

Max har sprungit fritt hela veckan och har haft jätteroligt. Utanför receptionen ligger en vagn med en storpudel. Där hälsar han på ett flertal gånger om dagen. Tyvärr har de åkt hem idag så nu kommer han inte in där.

Igår ringde min kompis som har en sjuk son. Det kändes skönt att tala med henne och jag hoppas att de har det så bra det bara går att ha. Jag tänker på dem hela tiden.

Imorgon är det fredag igen och då kommer det campare igen. Det skall bli kul. Vi är inte så många som är här på veckorna. Kanske är det folk i 5-6 vagnar.

Nej nu skall jag göra en liten runda i de andras bloggar.
Ha det gött vänner.


Storm - åska - regn

Ja så har jag det. Inte kan jag kalla det behagligt men det går ingen nöd på mig och Max. Igår åkte jag en sväng till Ullared. Köpte lite småplock. Det är så nära dit så jag kommer nog att åka många gånger i sommar.

Partytältet gick helt åt pipan. Idag är ägarna på väg hit och skall ta hand om resterna. Inte så kul för dem som har flera timmar att köra hit.

Nu skall jag gå en vända med Max och sedan blir det lite mat.

Ha det gött go vänner och tack för kommentarer

Och här sitter jag....

.... på campingen. Inatt har det blåst och regnat en del annars har helgen varit fin. Lite blåst har det varit men om man satt i lä så var det varmt och skönt.

Lördag hade vi arbetsdag på campingen och det var jätteroligt att se alla som höll på och jobbade för att få iordning.

Sedan kan jag inte låta bli att skryta lite också. :) Jag har fått så mycket beröm för alla skyltar jag gjort och all information jag skrivit. Det har gått åt en hel del papper och färgpatroner men det var det värt.

Nu skall jag och Max vara här hela denna vecka. Kanske kommer Mikael ner någon kväll men för övrigt får vi roa oss själva. Nja jag är ju inte helt ensam på campingen. Några till är här men inte så många.

Lite tråkigt är att jag fått höra att en av mina väninnors äldste son är svårt sjuk. Detta känns så tragiskt och jag tänker på dem hela tiden. Jag försöker skicka styrkekramar till dem via tanken och jag hoppas att de når fram. Man blir så maktlös inför sådan sorg och smärta.

Nu skall jag gå och titta på ett partytält som är på väg att blåsa bort. Ägarna till tältet bor ganska långt bort så jag skall se om jag kan göra någonting.

Ha det gött kära vänner.

Jippi är hemma en snabbis och vet ni vad?

Jag fick åka hem från campingen idag för imorgon skall jag till gynläkaren igen. Efter läkarbesöket skall jag åka till IKEA och köpa gardinstänger till samlingslokalen. Sedan bär det av till campingen igen.

Helgen har varit jättebra. Vi kom inte ner förrän på lördag em. Linnéa hade dansuppvisning på lördag fm och vi var där och tittade. Kul och gulligt var det. Så träffade vi alla barnbarnen och det var jättemysigt.

På campingen har det mest varit jobb men det är ju så i början. Mycket skall läras, skrivas och frågor är det i massor men snart är vi nog klara. Säsongens första pubafton var i går kväll. Vi var där en liten stund men det var en härligt lyckad kväll. Det är så roligt att träffa alla "gamla" och nya säsongare.

idag har mitt hjärnsläpp tagit paus och jag kom på hur jag skall komma in och skriva i min blogg från campingen. Så nu kan jag uppdatera vad som händer när jag är där nere.

En annan rolig sak är att imorgon flyttar jag officiellt till campingen. Vet ni varför? Jo, mina scrapsaker är packade och står i bilen. :)

Ha det gött alla vänner och ni vet var jag finns. CC Olofsbo camping. VÄLKOMNA!