Min Otto min Otto

Så härligt det känns när sonen har hittat hit till min blogg. Det har tagit tid kan jag säga men nu har han varit här. Otto heter han i tredje namn men om jag fått som jag ville när han föddes hade han hetat Otto. Det roliga idag är att han själv gärna velat heta Otto. Tyvärr föll jag för trycket och det blev inte hans första namn. :( Men Anders är helt okej också.

Kul med hans dotter också. Alla säger att hon är så lik pappa och alla säger att Anders är så lik sin mamma så kanske finns det en cirkel i det hela. Men nog är den lilla gurkan även lik sin mamma, Elin.

Jag älskar er alla och ser fram emot morgondagens kalas.

Till er alla kan jag bara säga att man är så härligt rik med två underbara söner som har två underbara sambos och dessa har gett mig/oss tre härliga barnbarn,

Inte heller kan man missa att man har en underbar bror som gett mig/oss en underbar brorson.

Tack för denna rikedom.

Och regnet det bara öser ner....

.... och jag blir så blöt om både skor och strumpor.


Nej så farligt är det inte. Vi har klarat oss ganska bra här nere på campingen och vår tomt är torr (till skillnad mot den plats vi hade tidigare år).

Vilken midsommarafton vi hade. Hällregn hela dagen. Det var inte roligt men kvällen blev fin och övriga dagar också så vi är nöjda. Campingen var fullbokad så det var mycket folk här.

I måndags åkte jag och två tjejer till från campingen en snabbis till Ullared. Som vanligt fanns där inget roligt till mig. Ja, förutom trosor då (fast det brukar ju vara det jag köper där). Jag inhandlade också lite priser till campingens lotterier. Jag hann inte titta på allt så jag skall åka en sväng till i sommar. :) 


Det märks nu att skolorna har slutat och att en del har börjat sin semester för det är fler folk på campingen. Nästa vecka är det full rulle här nere och så kommer det att vara några veckor framåt. Jag hoppas värkligen att vädret är med oss.


På lördag skall det bli kalas för Anders och Vilma. Jag håller som bäst på med inköp av presenter till dem. Meningen var att Mikael skulle vara ledig på fredag och komma hit på torsdag kväll men det är så mycket på hans jobb så det blir nog inte så. Jag och Max får klara oss själva och det skall nog gå bra.

Tack för kommentarer och kram till er alla.


Hjälp vad fort tiden går!

Igår fyllde vårt tredje barnbarn, Vilma, 1 år. Jag var bara tvungen att lägga in ett foto på henne här. Visst är hon underbart söt vårt lilla troll?

Idag fyller yngste sonen (och pappa till Vilma) 25 år. Grattis lilla gubben. :)

Idag skall jag på fotvård. Det har jag aldrig varit tidigare så det skall bli så spännande och se hur det är. Efter det skall jag åka ner till husvagnen. Vädret har varit underbart i flera dagar nu och jag hoppas verkligen att det håller sig över midsommar.

Jag önskar er alla en glad midsommar.

Vilma 1 år

121064-190

Lola 65 år

121064-189

Jag har inte varit aktiv här på flera dagar.....

... jag kom av mig lite kan man säga. Här händer det både roliga och mindre roliga saker kan jag säga.

Det roliga är att en kompis till mig har mött en ny kärlek. Jag blev så glad när hon ringde och berättade. Lycka till önskar jag henne för det är hon värd.

En annan kompis har det jättestruligt med sin kille och det stör mig för jag tycker att hon är värd mycket mer.

I fredags var jag och ytterligare en kompis, Gunilla, på begravning till en annan kompis son. Sådant är alltid jobbigt och jag var ganska slut efteråt. Men kompisen blev glad att se oss och det kändes jättebra.

I veckan har jag varit hos läkaren och det var ingen rolig historia kan jag säga. Jag var inne hos honom i nästan 45 minuter och jag fick kanske sagt 25-30 ord själv. Det värsta är att det handlar om min framtid! Jag skall ansöka om förlängd sjukersättning och det såg nog inte så ljust ut. Jag var helt förvirrad när jag kom ut och är det fortfarande idag. Enda fördelen med det besöket var att jag fick kortisonspruta i axeln och nu är värken bättre. 

Efter begravningen var jag och Gunilla och fikade sedan mötte jag Emma vid Ikea på hisingen och tog över mina härliga barnbarn.

Helgen har vi tillbringat i husvagnen med varierande väder. Ungarna är jättehärliga men det lilla trollet slår nog värdsrekord i antalet FARMOR i minuten. :) Vi åkte hem på söndags kväll. Badade ungarna och gav dem gröt sedan somnade de som små änglar.  Vi har köpt nya möbler till förtältet och det känns jättebra. Vi sålde av ett par helt oanvända däckstolar som stått här i flera år och köpte en grupp på extrapris. :)

Barnen är kvar här idag också. Jag skall lämna dem i Göteborg hos Johan i eftermiddag. Sedan skall jag vila. Allt som hände förra veckan gjorde att jag gick helt i däck. Jag är så gräsligt trött och ledsen. Jag får bara hoppas att jag har hämtat upp det innan midsommar.

Tanken var att jag skulle vara hemma till på torsdag fm men en kompis på campingen blev så besviken så jag har ändrat sådan som var inbokat och åker ner på onsdag kväll.

Något som är roligt att se när man skriver här är att jag upptäcker att jag har så många vänner. Jag har skrivit kompis flera gånger nu.

Tack för att ni finns.
Kram till er alla.

Jimmy

121064-186

Grattis Sara

121064-185

Grattis Caroline

121064-184

Astrid 70

121064-183

Sommaren är här!

Jisses vilken värme det har kommit. Jag kan inte röra mig utan att bli genomsvett. Solen är inte riktigt framme men det är nästan skönt.

Nu har jag varit här på campingen så länge att jag nästan glömt bort när jag var hemma sist. :)

Idag firar vi nationaldagen och Max. Max fyller 3 år idag men jag får inte träffa honom för han är hemma med husse. Han har det nog bra ändå för känner jag "farmor" rätt så fixar hon en tårta till honom.

Mikael jobbar idag och så är han ledig på fredag istället. Det känns bättre med en sammanhängande ledighet.  Det är högre aktivitet på campingen denna vecka. Det märks att en hel del tagit ledigt.

Jag har inte lyckats få igång mitt internet i husvagnen ännu men det kommer nog till helgen så sedan kan jag skriva oftare.

Ha det så gött i värmen och tack för kommentarerna.