Vilken underbar helg det har varit.

Jag tror inte att det är sant. Två dagar med sol på campingen. Det var längesedan vi såg någonting sådant. Halva lördagen var det också vindstilla. En härlig känsla.

Det har arbetats en hel del även denna helgen. Det går framåt men ändå ligger vi efter. Jag kan tänka mig att ca hälften av säsongarna har kommit. Det spikas, hamrar och lite gräsklipparljud hörs. Barn som rusar runt och leker på lekplatsen. Helt underbart! Fast fortfarande måste man lyssna till oljudet från traktorn som kör jord och sand. De flesta som kommer är glada och positiva. Vi som trodde att de skulle bli chockade när de såg hur vi grävt och "förstört" campingen men inte. Det rättar snart till sig säger alla och det gör det om vi får lite sol och värme så att gräset kan gro. Att träffa alla gamla och nya säsongare är också härligt. Synd bara att jag fortfarande är så trött men sol och frisk luft gör nog susen.

Nu skall jag krypa ner i sängen. Vi hörs go vänner och än en gång. Tack för era kommentarer.

Vår ute och fredag igen.

Veckorna går så himla fort tycker jag. Så är det måndag och så är det fredag igen. Jag har börjat träna i 32 gradig bassäng igen. Det är skönt att krypa ner där och göra sina övningar men det är inte så roligt efteråt då jag har en del värk. Men det är bara att kämpa på och hoppas att det skall bli bättre. Annars har veckan innehållit massa tråkiga besök på vårdcentral, försäkringskassan, tandläkaren m m. Med andra ord inte så roliga saker. Min röst och min andning är inte okej ännu och det är ganska jobbigt att ha det så. Rökningen är som den är och med det menar jag att jag inte lyckats sluta ännu men jag håller på.

Visst är livet härligt när man kan titta på alla härliga blåsippor, vitsippor och tussilago. Buskar och träd har så härliga knoppar. Man blir så glad när man ser det. Tulpaner lär det inte bli här i år för dem har hararna ätit upp.

Inget nytt har jag skapat denna vecka men jag hoppas att det blir någonting nästa vecka. Ha nu en bra helg!

5 årig bröllopsdag

5 årig bröllopsdag


Tinnar och Torn

Tinnar och Torn


Dopkort till Thindra

Dopkort till Thindra


Olofsbohälsningar

Olofsbohälsningar


Olofsbokort

121064-317


Kort med fåglar

Kort med fåglar


Grattiskort med fågel

Grattiskort med fågel


Grattiskort till Hans

Grattiskort till Hans


Grattiskort till flicka

Grattiskort till flicka


Grattiskort med bilar 2

Grattiskort med bilar 2


Grattiskort med bilar1

Grattiskort med bilar1


Grattiskort flicka

Grattiskort flicka


Första boken gjord med bian

Första boken gjord med bian


Babykort

Babykort


Inte ännu tyvärr.

Ja, jag röker fortfarande. Detta är inte lätt kan jag säga men jag hoppas att sluta nästa vecka. Jag klarar inte av det själv utan måste få stöd. Dessa tabletter hade inte samma verkan som de jag åt sist. Jag återkommer med min kamp om att bli rökfri.

Förra helgen var vi i husvagnen. Vår äldste son var med oss och det var jättetrevligt. M och J satte upp förtältet, lade golv och hämtade allt vi skulle ha i förtältet. Skönt att M fick denna hjälpen då jag inte kan göra så mycket.

På söndagen var vi några stycken som åkte iväg till årsmötet. Det var som vanligt en del tjafs från dessa helt underbara herrar som brukar stöka. Men inte heller denna gången lyckades de med någonting. Jag förstår inte hur en del är skapta faktiskt. Ja, ja nu är det nog lungt ett tag i alla fall. Imorgon fredag öppnar campingen för säsongen 2008.

Angående min förkylning så kan man nog säga att jag är nästan frisk (Idag är det 5 veckor sedan det började). Endast rösten återstår. Jag har så smått börjat att promenera igen och hoppas att jag snart skall återfå min kondis (den lilla jag hade). Det är små långsamma promenader men ändock jag får vara nöjd.

Jag har skapat några kort och en LO. Det vore väl på tiden att få laddat upp något här. Jag har ju bara massor av tråkig text nu för tiden. Jag återkommer.

Tack alla som läser och kommenterar här i min blogg.
Vi hörs igen.