Barnbarn och barnbarn och barnbarn igen....

Ja, vi har haft barnbarnen en del faktiskt. Vi hade dem hela helgen från fredag till måndag. Oj oj vad intensiva dessa tjejer är. Eller också är det en farmor som inte riktigt orkar.

Emelie har ett rekord i att säga: Fajmoj en miljon gång/minuten. Man blir som lite trött i huvudet kan jag säga. Fast samtidigt är man ju så stolt över dessa tjejer.

Jag lämnade dem till en stressad mamma i måndags middag men hämtade dem igen på onsdag middag. Jag behövde andas lite kan jag säga. Tjejerna är jätteduktiga på att reta varandra och det känner man ju igen sedan mina egna söner var små men attans vad mycket jobbigare det är idag.:)

När jag lämnat tjejerna hos deras mamma gjorde jag någonting jag hade lite svårt för. Jag ringde en kompis som bor i barnbarnens närhet. Vi umgicks ganska nära under en tid men sedan hände någonting som jag aldrig förstått. Men jag har fått en trovärdig förklaring till vad som hände och det måste man acceptera. Jag åkte hem till M och vi fikade och pratade. Det var jättetrevligt. Och visst känns det skönt att ge någon en andra chans. Framför allt när det var någon man hade kul med.

Idag har vi varit hos mina föräldrar. Även Mikael tog sig ledigt från jobbet och var med. Jättemysigt!. Kanonväder, god mat och hjälp med barnen är ju aldrig fel. Vi är jättenöjda. På vägen hem var vi en sväng hos Einar också. Mysigt att träffa honom också. Linnéa har längtat väldigt efter Einar.

Imorgon skall vi gå på bio. Det skall bli kul. Efter bion skall vi gå på MC Donalds och äta och sedan skall barnen hem. Efter det skall jag vila mig lite. Tänk att det kan vara så tröttsamt att ha dessa små guldgruvor hos sig???

På lördag skall vi åka till Halmstad och planera för campingen. Mysigt att träffa Sune och Helené igen.

Nästa vecka tror jag att jag helt skall ägna åt scrapbooking/korttillverkning och kanske lite campingen. :)

Jag måste bara få berätta!

Ibland är dagarna fyllda av ljus. Jag beslutade att ta en långprommenad med Max till marknaden på torget. Solen lyste och vädret var helt underbart. Jag hade bara gått några 100 meter så möter jag H från omstart. Jätteroligt att se henne igen. Jag gillar henne skarpt. Samtidigt kommer svärmor och Max blir så glad över att träffa sin "farmor". Efter en lång pratstund går vi vidare och då möter jag min vän L. Vi pratar lite och allt känns bra. (Det är ju så att efter allt tråkigt med min stora son så har jag isolerat mig. Hatar telefon och vill bara "götta" mig i all olycka.)Därför blir det extra kul att igen träffa människor man känner. Långt om länge kom vi oss till marknaden och där hittar Max "farmor" igen. Även min morbror Kent kom och vi stod alla och pratade en stund. Sedan ringde min arbetschotsch och vi skall höras igen. Efter det träffade jag R och vi gick runt på en marknad som höll på att packa igen. Men vad gör det! Vi fick sol på oss och träffade flera trevliga människor. Detta suger på krafterna och vi blev hungriga. Maken hämtade Max och jag och R gick och åt lunch. IBLAND KÄNNS LIVET BARA SÅ RIKT! Idag känns som en sådan dag.
Kram till er alla och tack för kommentarer.

Nu är jag här igen.

Tänk att det redan gått en hel vecka sedan jag skrev! Tiden går så fort så fort.

Angående kursen i helgen så kom jag iväg. På fredag morgon hade jag ett mail om att det var okej att åka. Eftersom vädret var så dåligt åkte jag redan på fredag eftermiddag. Åt gott och sov gott gjorde jag. Var inte uppe sent någon av kvällarna men ack så trött jag ändå blev. Kursen i sig var väl så där men jag får jobba vidare med det här hemma. Denna vecka har jag träffat tre underbara tjejer. M och R och E. Två på tisdagen och en igår. Det är alltid kul att träffa trevliga kompisar för det piggar upp.

Jag har också äntligen tagit mig i kragen och lagt upp lite auktioner på Tradera. Dessa gick ut i tisdags kväll och igår packade jag för glatta livet. Jag kan bara säga att jag är ingen älskare av att sälja på Tradera. Det är så nedrans tråkigt att packa och skicka. Som tur är så skickar gubben idag så jag behöver inte gå till posten. Sedan kommer det lite nya friska pengar som jag kan köpa scrapsaker för. :)

Idag lyser solen och det är marknad på torget så jag funderar på en långpromenad dit med vovven. Jag måste få soooooool på mig. Är så förbenat trött på allt det gråa runt om mig.

Nu skall jag göra en liten bloggrunda. Ha det gött go vänner!