Nu är nummer 4 här och dataproblem samt projekt på g

Just det så är det. Jag har nu fyra härliga barnbarn. Den 24 oktober kom lilla Kerstin till värden. Så härligt att få snusa baby igen.

Sedan har jag stora problem med min dator. Vi köpte nytt program till campingen och för att vi skall kunna arbeta hemifrån så skulle vi ha det i våra datorer också. Vad hände? Jo det funkar inte hos mig. Nu har jag installerat, plockat bort, installerat det gamla och har ingen aning om hur jag har det men en sak vet jag. Jag har ingen mail!!!  Och det är frustrerande kan jag säga.

De senaste veckorna har vi haft projekt städ och röj här hemma. Det var välbehövligt kan jag säga. Vi är långt ifrån klara men det går sakta framåt. Jag orkar ju inte så mycket längre men tränar hårt på att acceptera att det är så.

Idag har vi startat ytterligare två projekt. Dessa är mycket roligare och det mesta jobbet sköts av Mikael. Vi har köpt görfräcka tapeter till vårt sovrum. :) Och så har vi köpt nya mycket billigare tapeter till kontoret/scraprummet. Det är bara ett par år sedan vi gjorde om scraprummet men då var det bara kontor och det visade sig att det är för mörka tapeter för ett scrapprum. Så nu skall jag packa ner alla mina scrapsaker. Jag som ville komma igång med scrappandet. Jag får nog ha litet scraplager i köket. I sovrummet kommer det att bli nytt golv och nya lister också.

Annars rullar livet på så sakteligen. Jag tycker att livet är ganska jobbigt just nu. Sonen mår inte bra och min mamma mår inte bra och jag känner mig maktlös.

I helgen var vi i Svenljunga och campade med Lena och Bengt. Vi hade jättetrevligt och det blev både kärringarunda och Gällstad. God mat och skratt var det också. Jag behövde denna helgen fast vad trött jag var efteråt.

Jag försöker göra vad jag kan för att orka med. Tyvärr är kroppen ganska slut efter alla infektioner, rökning m m så det tar tid att komma igen men jag kämpar.

Så god vänner nu vet ni hur läget är hos mig.

Kram till er alla.

Jag har blivit utmanad av rara Eleonore!

Vilken mat äter du ofta?

Spagetti och köttfärssås.

När du är på kalas, är du personen som sitter eller hjälper du till att duka av?

Jag hjälper ofta till att duka av.

Var sitter du helst när du bloggar? 

Hemma vid mitt skrivbord. 

Köper du ofta Triss?
Jag köper triss några gång i månaden, man måste ju spela för att vinna.

Vilket land eller vilken stad har varit din bästa semester?
  
Turkiet - Alanya

Vilken TV-kanal tittar du mest på?

Tittar på??? Jag sover mest framför TVn

Vilket är ditt favorit vin? 

Har inget favoritvin men tycker bäst om rött vin.


Här är reglerna: Välj ut 4 stycken som du vill ska svara och utmana dem sedan på deras bloggar. Be dem läsa din, och låt personen som utmanat dig veta när du svarat på utmaningen. Nu vill jag utmana följande kreativa pysslare: