Vart tar tiden vägen?

Jag förstår inte vad som händer??? Tiden bara rusar iväg.  Vi som har så mycket att göra hinner ingenting tycker jag. Helgen har varit trevlig men kort. I lördags var vi och tittade på Linnea som hade dansuppvisning och det var kul. Hon är så söt stora damen och allt. Efter det var vi hos Anders och Elin. De bjöd på en underbar middag och trevligt sällskap. Vilma bara växer och växer men damen är så lik sin pappa. Hon vill inte gosa med farmor utan vill bara vara hos mamma och pappa. Ett litet leende kan hon kosta på sig när hon sitter i föräldrarnas knä. Sådan var Anders också.

I går var vi hos Mats och Eina. De hade adventskaffe med kakor och godis. Einar sjöng julsånger (hmm lite ändrad text var det dock). Mycket trevligt kan jag säga. Det var som en liten julafton fast utan julmat, klappar och tomte. Mats är inte hemma denna julen men det blev ändå lite firande. Viktoria var också med. Jisses vad fort tiden går. Min lila gubbe har blivit så stor så stor.

Vårt projekt att storstäda oss igenom hela hemmet går nu på slutfasen och tur är väl det. Så tufft det har varit och så länge det hållit på. Inte når vi ända fram heller men jag försöker intala mig att jag har varit duktig ändå. Tyvärr så lär jag mig aldrig att vara nöjd. Jag tycker alltid att jag kan göra mer eller bättre. Fast en sak är då säker. Det var behövligt med denna storstädnig. Jag har inte gjort något ordentligt sedan jag blev sjuk.

Vårt bord och nya bokhylla kom i torsdags. Jättefint blev det. I fredags var jag och beställde ytterligare en del till bokhyllan och ett hörnbord. Vardagsrummet är nu jättefint och vi har bara tavlorna kvar att sätta upp.

I gästrummet har vi nya gardiner och det blev kanonsnyggt. Vi köpte även nya lampskärmar til lamporna i fönstret. Jättefint tycker jag.

Lite elende har jag också men det skriver jag om senare. Nu skall jag till omstart så jag måste rusa.

Hej svejs.

Kommentarer
Postat av: Bettan

Förstår inte heller vart tiden tar vägen.
Vill se lite foton på erat nya hem.
Hoppas att du inte tar ut dig bara, vet hur det kan bli med värk och elende när man vill så mycket.
KRAM

Postat av: Bettan

Förstår inte heller vart tiden tar vägen.
Vill se lite foton på erat nya hem.
Hoppas att du inte tar ut dig bara, vet hur det kan bli med värk och elende när man vill så mycket.
KRAM

2006-12-13 @ 10:20:26
URL: http://bettansblog.blogspot.com/
Postat av: Bettan

Förstår inte heller vart tiden tar vägen!!!!!!!!!!
Vi vill se foton från erat nya hem.
Ta det nu lungt vet hur det kan bli med värken när man vill för mycket.
KRAM

2006-12-13 @ 20:21:27
URL: http://bettansblog.blogspot.com/
Postat av: Bettan

OJ DÅ! här har det verkligen blivir publiserat utan att det funkade på min dator.Förstog inte varför det inte kom fram till dig så jag försökte igen och ingen och igen.
Hoppas att du får en bra dag.
KRAM

2006-12-15 @ 10:48:58
URL: http://bettansblog.blogspot.com/
Postat av: Zara

Ja tid är verkligen en bristvara eller så är väl problemet att vi stressar så himla mycket, men det är svårt att dra ner på tempot!
Kram

2006-12-16 @ 07:54:43
URL: http://zaras.blogsome.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback